Mijn verhaal

Ik kom uit een klein dorpje in Overijssel. Als kind vond ik het rustige dorpsleven maar niks en droomde ik van verre reizen. Op mijn 19e was het dan eindelijk zover: ik ging solo backpacken in Azië! Het plan was om na thuiskomst braaf te gaan studeren. Maar dat pakte toch wat anders uit.

Binnen een paar maanden zat ik alweer in het vliegtuig. Op weg naar Griekenland, waar ik 8 maanden bleef. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder en ben ik, na een aantal jaren in Canada en Australië, in Spanje terecht gekomen.

Supergaaf natuurlijk, maar carrièretechnisch niet heel handig om steeds onderaan de ladder te moeten starten.

Met het technisch VA-schap heb ik dan ook echt mijn droombaan gevonden. Ik ben begonnen als allround backoffice VA en heb mij stukje bij beetje gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij online techniek.

Ik vind het heerlijk om uit te zoeken hoe dingen in elkaar zitten en hoe ik verschillende systemen aan elkaar kan verbinden om zo mijn werkprocessen en die van mijn klanten zoveel mogelijk te automatiseren.

Steph op de berg

Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren en maak daar elke week bewust tijd voor vrij

Waar ik me mee bezig houd

Ik leer graag nieuwe dingen. Mijn telefoon staat vol met luisterboeken en podcasts en ik ben eigenlijk altijd wel met een (korte) cursus bezig.

Als technisch VA vind ik het heerlijk om me te verdiepen in de wereld van de digitale techniek. Ik maak iedere week tijd vrij om te leren over nieuwe snufjes en ontwikkelingen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Ik ben gek op het strand en de bergen. Uit mijn hobby sportklimmen haal ik, naast veel plezier, ontzettend veel inspiratie.

Steph op de berg

Even kletsen?

Stuur een berichtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!