Happy customers

Wat zeggen anderen eigenlijk over de samenwerking met mij? Lees het hier!

Stephanie heeft een prachtige website voor mij gemaakt, waarbij ze aan een half woord genoeg had om mijn wensen digitaal tastbaar te maken. Ze heeft een goed oog en oor om datgene mee te nemen waarvan je uitspreekt dat je het wilt, en dat te combineren in een persoonlijk ontwerp met elementen waarvan je nog niet wist dat je het wilde.

Ontzettend vriendelijk, snel van repliek en meedenkend wist ze al mijn vragen en verzoekjes naar volle tevredenheid te beantwoorden, inclusief een duidelijke to-do list voor mij om te checken en uit te voeren bij de afsluiting van haar werk. Maar ook daarna stond ze voor me paraat als ik ergens niet zeker over was.

Ik zou Stephanie en haar onderneming Supersteph aanraden aan iedereen die een dynamische, responsieve, persoonlijke en aantrekkelijke WP website wil om the shinen op het web!

Marloes Keeris

dashofginger.nl

Al een tijdje speelde ik met het idee om mijn diensten te splitsen en een nieuwe site te bouwen. Echter door tijdsgebrek kwam het er niet van.

Uitbesteden en uithanden geven? Kan maar ben toch een beetje een controle freak. Dus dat doe ik niet makkelijk. Totdat Stephanie op mijn pad kwam.

Zij wist in 1x mijn stijl te vertalen in een site die bij mij past!

Begreep meteen wat mijn wensen waren en heeft aan 1 woord genoeg. Heb de hele samenwerking als zeer prettig ervaren en zou het zo weer doen.

Kortom: samenwerken met Stephanie is een aanrader!

Brenda Brekelmans

ringgraafbusinessmanagement.nl

Ik vind Stephanie technisch heel erg sterk, daar heeft ze van nature een groot talent voor. Ze is super snel, kundig en bijt zichzelf makkelijk vast in de lastigere technische stukken.

Deborah de Poorter

Deborahdepoorter.nl

Als je iemand zoekt die je echt kan ondersteunen met backoffice werk, ben je bij Stephanie aan het goede adres. Ze heeft het bijhouden van de Social Media accounts en de mail uitstekend gedaan.

Stephanie staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ze weet precies wat de bedoeling is en heeft aan een half woord genoeg. Ze is een hard werker, flexibel en denkt in oplossingen. Het contact met de klanten is persoonlijk en oprecht. Kortom: ben erg tevreden!

Saskia Weijman

Hondenfotograferen.nl

Stephanie heeft onze website vertaald van het Nederlands naar het Engels. Ze vertaalde het perfect en binnen 2 dagen. Perfecte communicatie.

Ik zou haar zeker weer inhuren!

Max Verhoeven

Inteleads

Ik ben heel tevreden met de vertaling van de site en het contact tussen ons.

Anthony Carter

Digital customer care

Stephanie is een prettig persoon om mee samen te werken. Zeer nauwkeurig, hoge kwaliteit en snel. Ik zou Stephanie aan iedereen aanbevelen!

Jean-Paul Urlings

Business Roadmaps

Wendy van den Bersselaar
natuurlijkonline.com

*(ik heb in 2021 de opleiding Online Business Bouwen bij Natuurlijk Online afgerond. Deze mooie feedback heb ik voor de eindopracht mogen ontvangen)

  • De salespagina ziet er goed en visueel aantrekkelijk uit!
  • Het aankoopproces is goed ingericht en ook bij het vrijkomen van de lessen ging alles zoals het hoort.
  • Het certificaat bij het afronden van de lessen ziet er helemaal top uit.