Waar kan ik je bij helpen?

website
website
webshop
online leeromgeving
online academie

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk

Losse support en onderhoud

Staat jouw online systeem al en heb je alleen even wat hulp nodig om aanpassingen door te voeren of het geheel wat soepeler te maken? Geen probleem!

Hiernaast kun je zien wat ik aan onderhoud en support voor je kan doen.

none
Losse support

Heb je hulp nodig bij een technisch vraagstuk? Ik help je graag verder! Op deze pagina vind je de verschillende tariefopties.

Onderhoud

Het niet goed onderhouden van je website kan voor vervelende problemen zorgen. Verouderde plugins zijn een zwak punt in je site waar hackers maar al te graag gebruik van maken. Het is dus belangrijk dat je je updates regelmatig uitvoert.

Maar let op! Je kunt ook te snel zijn met het uitvoeren van updates. Vaak heeft de eerste versie van een update nog wat kinderziektes die voor problemen op je site kunnen zorgen. Het is aan te raden om altijd een backup te maken, voordat je met updates aan de slag gaat.

Te ingewikkeld of te veel gedoe? Ik help je graag! Vanaf 20 EUR* per maand zorg ik ervoor dat jouw updates en backups dagelijks uitgevoerd worden.

Ook fijn: als onderhoudsklant heb je recht op 5 uur support tegen het gereduceerde tarief van 50 EUR per uur. Perfect voor als je hulp nodig hebt om af toe een kleine aanpassing te doen aan je site.

*Minimale looptijd: 3 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Beveiliging

Wil jij je site beter beschermen, maar wil je niet vastzitten aan een onderhoudscontract? Ik installeer een beveiligings-plugin op je site en stel hem zo in dat je een mailtje krijgt wanneer er iets aan de hand is. Verder help ik je om extra inlogbeveiliging in stellen en voer ik een  uitgebreide scan uit op je site.

Kosten: 75 EUR*

*Als er op basis van de scan problemen opgelost moeten worden, dan kan ik dit voor je doen voor het standaard uurtarief.

Mailblue

Mailblue is een e-mail marketingsysteem waarmee jij jouw klanten makkelijk op de hoogte kunt houden van de laatste ontwikkelingen in je bedrijf.

Als alles eenmaal ingericht is, kunnen de automatische mails van Mailblue je heel veel werk uit handen nemen. Maar het inrichten op zich heeft soms nog best wat voeten in de aarde. Ik help je graag verder tegen het standaard uurtarief.

huddle

Naast WordPress, bouw ik ook leeromgevingen in Huddle. Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Stuur even een berichtje!

Stephanie staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ze weet precies wat de bedoeling is en heeft aan een half woord genoeg. Ze is een hard werker, flexibel en denkt in oplossingen. Het contact met de klanten is persoonlijk en oprecht. Kortom: ben erg tevreden!

Saskia Weijman | Hondenfotograferen.nl

Stephanie heeft een prachtige website voor mij gemaakt, waarbij ze aan een half woord genoeg had om mijn wensen digitaal tastbaar te maken. Ze heeft een goed oog en oor om datgene mee te nemen waarvan je uitspreekt dat je het wilt, en dat te combineren in een persoonlijk ontwerp met elementen waarvan je nog niet wist dat je het wilde.

Marloes Keeris | dashofginger.nl

Al een tijdje speelde ik met het idee om mijn diensten te splitsen en een nieuwe site te bouwen. Echter door tijdsgebrek kwam het er niet van. Uitbesteden en uithanden geven? Kan maar ben toch een beetje een controle freak. Dus dat doe ik niet makkelijk. Totdat Stephanie op mijn pad kwam. Zij wist in 1x mijn stijl te vertalen in een site die bij mij past! Begreep meteen wat mijn wensen waren en heeft aan 1 woord genoeg. Heb de hele samenwerking als zeer prettig ervaren en zou het zo weer doen. Kortom: samenwerken met Stephanie is een aanrader!

Brenda Brekelmans | ringgraafbusinessmanagement.nl

Ik vind Stephanie technisch heel erg sterk, daar heeft ze van nature een groot talent voor. Ze is super snel, kundig en bijt zichzelf makkelijk vast in de lastigere technische stukken.

Deborah de Poorter | Deborahdepoorter.nl

Stephanie is een prettig persoon om mee samen te werken. Zeer nauwkeurig, hoge kwaliteit en snel. Ik zou Stephanie aan iedereen aanbevelen!

Jean-Paul Urlings | Business Roadmaps

Ik ben al van kleins af aan gek op het uitzoeken van hoe dingen in elkaar zitten. Ik knutsel in mijn vrije tijd dan ook graag met systemen als MailBlue en WordPress om te zien hoe ik processen sneller en soepeler kan maken.

Ik bijt me vast in technische vraagstukken en ga door tot het werkt. Bij mij kun je voor zowel grote projecten als kleine vragen terecht. Op deze pagina kun je mijn aanbod bekijken. Staat wat je zoek er niet bij? Stuur gerust even een mailtje!

Steph op de berg

Heb je een vraag?

Stuur een berichtje. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Prijzen op deze pagina en de rest van de website zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.